Would you like a set of free dynamic boost presets for Lightroom? The presets are ideal for landscape, street and architechtual images, and adds a HDR look to you images.

Har du lyst på noen gratis spennende presets for Lightroom? Jeg har laget et sett med 5 presets som du kan bruke fritt. Disse gir deg skikkelig “smell” i bildene dine med bare et klikk. Ideelt for deg som fotograferer landskap og arkitektur.

Examples:

Original

Original

Original

Original

Original

01-LR-DB – Mild Start

02-LR-DB – Boost

03-LR-DB – Boost Desat

04-LR-DB – Boost Gritty

05-LR-DB – HDR Boost

I would be happy if you would like my Facebook page in return for the free presets. You don´t have to like my FB page to download, but I would sure appreciate it 🙂

Jeg fisker selvfølgelig etter likes for min facebookside her. Det er ikke et krav at du må like FB siden min for å kunne laste ned denne pakken, men jeg vil selvfølgelig bli glad om du tok deg tid til det.