Bilservice i Sandefjord åpnet Sandefjords største dekkhotel. I den forbindelse ønske de en banner som skulle henge på fasaden av det nye bygget, og størrelsen skulle være på 6 X 12 meter. Altså, et riktig så stort bilde. Å finne på noe kreativt for å illustrere at dette var et hotell for bildekk var ingen enkel oppgave. Min kjære hustru kom opp med et forslag, hvorfor ikke sette en baldakin på bygget? Kanskje også en pikkolo som kan ta i mot dekk som vil sjekke inn på hotellet? Som sagt så gjort! Turen gikk til Sandefjord for å fotografere de bakgrunnsbildene jeg hadde behov for, og alt ble satt sammen til dette bildet:

Black Friday

Samtidig ønsket også brukdavdelingen hos Bilservice et bilde som skulle være helsides annonse i Sandefjords Blad på Black Friday. Sorte biler med 25.000,- i rabatt. Igjen så måtte vi legge hodene i bløtt for å finne på noe krativt. Fasader og biler skulle fotograferes. Resultatet ble dette: