Helgen 14-15. januar 2023 var det duket for nok et besøk hos Grenland Fotoklubb. Denne gangen var det en 2 dagers workshop med Photoshop som tema. 12 lærevillige og interesserte fotoentusiaster ble proppet fulle av diverse teknikker i photoshop.

I hovedsak var temaet for workshopen bildemontasje, men også gode teknikker for portrettretusjering med teknikker for både hudretusjering og oppskarping med kanskje litt annerledes medtoder enn det som man finner der ute på nett. Dag 1 ble viet til dette temaet. Portrettfoto mot grå bakgrunn, retusjering og utbytting av bakgrunn.

Dag to skulle alle deltagerne lage en bildemanipulasjon. Vi jobbet alle på det samme bilde slik at det skulle være enkelt å følge med. Dag 2 var også alle litt mer “varme i trøya”, og det gikk raskere å finne frem i Photoshop til de funksjonene vi var ute etter. Spennende å se de gode resultatene alle fikk, hvor det også var rom for litt egne tolkninger rundt samme bilde. En riktig så spennende helg!

Red brick wall texture grunge background may use to interior design