Ikke viste jeg at det fantes noe slikt som et ambulansemesterskap, men det går det altså. Et ambulansemesterskap er et tverrfaglig og sosial samlingarena hvor fokus er fag og kompetanseutvikling. Den viktigste målsetningen med konkurransen er at det skal være spennende, morsomt og lærerikt for de som deltar!

Så, dette er nok nyttig for disse dyktige menneskene som jobber på ambulansene. Det er samtidig en konkurranse hvor mange elementer er med for å gi poeng, også lagbilder. Siden jeg har ei god veninne som skal delta, og hun spurte om jeg kunne bidra litt med et bilde, så sa jeg selfølgelig ja.

Tema

Siden dette skal foregå på Rjukan, og laget har kalt seg Team Gunnerside tenkte jeg at vi måtte ha med det som ligger i historien til Team Gunnerside og tungvannsaksjonen. Bakgrunnen måtte selvfølgelig bli Vemork og Gaustadtoppen, godt kjente landemerker, og det passer med tematikken.

Så, da er det bare å ønske laget lykke til!