Hei, jeg er Finn-b Hansen – Fotograf i Larvik

Kanskje en liten presentasjon er på sin plass. Jeg har relativt lang fartstid innenfor fotofaget, jeg startet med foto og mørkerom som 15 åring i valgfag på ungdomsskolen. Dette begynner jo å bli en evighet siden siden jeg nå skriver 57 når jeg skal oppgi alder. Det betyr at jeg har fulgt den vanvittige utviklingen det har vært innenfor foto gjennom en periode på snart 42 år.

Som profesjonell fotograf har jeg også vært nødt til å tilpasse meg den utviklingen som har vært, og så langt har det vært en fantastisk reise fra det analoge over til det digitale.

Jeg var tidlig ute i forhold til å tilpasse meg det digitale, bruk av Photoshop, og senere Lightroom ble, og er fremdeles en viktig del av mitt virke. Jeg var også en av de som tidlig startet med digital bildemanipulering innefor reklame, og har etterhvert opparbeidet meg god kompetanse innenfor dette. Det har resultert i mange spennende oppdrag for både småbedrifter og store konsern som ønsker en egen vri på bildene som skal brukes i markedføring, og som skiller seg ut fra mengden.

Siden jeg har opparbeidet meg denne kompetansen, har jeg i en årrekke også blitt innleid til flere av fotoklubbene i Norge for å holde kurs og workshops i digital bildebehandling og bildemanipulering.med bruk av Adobe Lightroom og Photoshop.

Når det er sagt, så betyr ikke det at jeg ikke fotograferer på «vanlig måte», det ville jo blitt ganske snevert om man bare skulle holdt på med bildemanipulasjoner. Siden jeg er en ihuga Fuji X tilhenger liker jeg godt å eksperimentere med filmsimuleringene i disse kameraene, og av og til er det veldig tilfredstillende å faktisk jobbe litt med å få alt riktig i kameraet slik at etterbehandling av bildene blir unødvendig. Fujikameraene gir muligheter for å justere det meste i kameraet for å få den looken man vil.

Så jeg håper du vil finne noe nyttig, og kanskje litt inspirasjon på disse sidene.

Finn-b

Kontakt meg.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan jeg kan bistå deg med kreative løsninger.

 

hello@finn-b.com

Jeg slår normalt på tråden eller svarer i løpet av en times tid.

 

+47 98 84 02 42

På hverdager svarer jeg på alle henvendelser mellom kl. 10:00 og 21:00.

Strandpromenaden 2H
3262 Larvik

Fortell meg litt om hva jeg kan hjelpe deg med:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.