Foto og designtjenester

Det har vært en rivende utvikling i fotofaget de siste årene, og jeg har tilpasset meg det økende behovet for å kombinere forskjellige teknikker ved å delta på kurs og workshops både her i Norge og i det store utland. Jeg liker å jobbe med alle retninger innen fotografi, og kan tilby alt fra portrettfotografering til mer avanserte bildemontasjer for reklamekampanjer osv. Jeg er Finn-b, fotograf i Larvik.

Studio eller lokasjon

For det meste av den typen oppdrag jeg påtar meg, så er det ikke lenger behov for et dedikert fotostudio. Som nevnt, utviklingen har vært stor de siste årene, og det er enklere å fotografen tar med seg et profesjonelt portabelt studio til kunden. Dette er mer kostnadseffektivt, og ikke minst enklere å få til med tanke på at man ikke må bruke tid til å komme seg til et fotostudio. 

Bildemontasjer

Denne typen fotografering er mest brukt når jeg jobber med næringslivskunder som trenger bilder til reklame osv. Konseptet er ganske enkelt, alle enkeltelementene kunden ønsker fotograferes. Det kan være personer, produkter osv. Dette settes så sammen til et enkelt bilde i Photoshop. Se eksempler på bildemontasjer her..

Portrettfotografering

Jeg velger å gjøre det enkelt. Portrettfotografering kan være av en enkelt person, eller fler. Hos meg inngår f. eks. konfirmasjonsfoto under kategorien portrettfoto. Jeg tilbyr selvfølgelig alle typer av portrettfotografering, inkludert ansatteportretter, kjæledyrportretter etc. Jeg har også valgt å gjøre prisene så enkle og transparente som mulig. 

Kontakt meg.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan jeg kan bistå deg med kreative løsninger.

 

hello@finn-b.com

Jeg slår normalt på tråden eller svarer i løpet av en times tid.

 

+47 98 84 02 42

På hverdager svarer jeg på alle henvendelser mellom kl. 10:00 og 21:00.

Strandpromenaden 2H
3262 Larvik

Fortell meg litt om hva jeg kan hjelpe deg med:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.